Zoek :  
Nieuw bericht toevoegen
 
   
Johnd414
14 Feb 2018 1:44 AM Bericht #120480
Lokatie : tprtpiei

Where To Purchase AkChlor 250mg Without A Script dgebcegbafbf
Johng829
14 Feb 2018 1:44 AM Bericht #120479
Lokatie : tprtpiei

mometasone spray over counter bgebgecbddfa
Silvia
21 Sep 2017 7:48 AM Bericht #120478
Lokatie : Roosendaal

Lieve José

De afgelopen maanden ben ik een aantal keer bij je op bezoek geweest. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak en de gesprekken gingen als vanzelf. Wat heerlijk dat je onbevooroordeeld meegaat in mijn verhalen, vragen en twijfels. Je deelde soms zelfs je eigen ervaringen met mij. Het voelt daarom heel erg dat we dingen samen zijn aangegaan. Wat me vooral veel verder heeft geholpen is dat je heel goed aanvoelt wanneer er alleen geluisterd hoeft te worden en wanneer je me "een spiegel' voor moet houden. Maar ook je bevestiging en toepasbare oefeningen heeft me heel veel goed gedaan. Ik weet dat ik bij je terecht kan en dat zegt voor mij genoeg! Dank hiervoor!
Monique
11 Sep 2017 7:34 AM Bericht #120477
Lokatie : Eindhoven

Lieve Jose
Ik heb je leren kennen vlak voordat ik zwanger werd van mijn dochter. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij jou terecht. Het voelde meteen goed. Je legde de vinger op de zere plek en gaf me de inzichten die ik tot toen nog niet zelf ontdekt had. Ik ging altijd bruisend van de energie terug naar huis. De gesprekken met jou waren prettig en je warme, liefdevolle energie droeg daar zeker aan bij.
Maar wat jij voor mij betekende nadat mijn dochter overleed is met geen pen te bsschrijven. Je gaf aan dat daar je expertise niet voldoende lag maar als er iemand was in deze donkerste en aller moeilijkste periode van mijn leven dan was jij dat wel. Mijn verdriet, boosheid, onmacht en alles mocht er zijn. Ik voelde me zo gehoord, gezien en erkend in mijn emoties door jou. Keer op keer kwam ik radeloos bij je aan maar keer op keer ging ik ook weer weg met een sprankje van hoop en geloof, dat ik het uiteindelijk zou gaan redden. En dat is gelukt, mede dankzij jou.
Ik beveel je dan ook van harte aan bij iedereen die t hoe dan ook nodig heeft.
Veel liefs monique
Josée
03 Dec 2016 9:08 AM Bericht #120476
Lokatie : Den Bosch

Lieve José,
Regelmatig kom ik bij jou voor een ontspanningsmassage en wat is dat elke keer weer heerlijk! Dat gevoel van totale ontspanning dat jouw massage geeft, zowel geestelijk als lichamelijk, maakt dat ik telkens weer relaxed en weer vol energie naar huis ga! Dank!
Hanneke
31 Oct 2016 19:04 PM Bericht #120475
Lokatie : Schijndel

Lieve Jose,

Wat fijn dat ik je ken! je hebt me ontzettend goed gecoacht toen ik in een moeilijke periode zat. Je bent eerlijk, liefdevol en hebt de gave om precies goed aan te voelen wat de kern van een probleem is. En ook erg knap dat je me de ruimte geeft voor alle emoties die er zijn, maar er ook voor zorgt dat dit vervolgens word omgezet in daadkracht. afgelopen vrijdag heb ik ook de reiki inwijding van je mogen ontvangen en dit was heel bijzonder. reiki staat voor mij voor liefde en dat straal jij ook uit. Dankjewel!
Marga
31 Oct 2016 12:57 PM Bericht #120474
Lokatie : 's-Hertogenbosch

​Afgelopen vrijdag heb ik de cursus Reiki 1 bij José gevolgd. Ik kende José nog niet persoonlijk, maar een vriendin vertelde zulke positieve verhalen over haar dat het goed voelde. En ik heb er geen spijt van. Het voelde bij binnenkomst meteen heel vertrouwd en welkom.

De cursus zelf was duidelijk, elke vraag was welkom en werd uitgelegd. Samen, met de andere cursisten, hebben we veel geoefend. Ik heb dus meteen mogen ervaren hoe Reiki voelt (heerlijk ontspannend). José wist een veilige, warme sfeer te creëren en aan eten/drinken en lekkers kwamen we niks te kort.

José, ik vond de inwijdingen heel bijzonder. Ik ben blij dat jij deze aan mij hebt geven. Je hebt me geraakt! Vol vertrouwen heb ik de afgelopen dagen al Reiki bij mezelf toegepast en tot nu toe voel ik me er heel goed bij. Nogmaals dank!!
Joep van dijk
25 Jan 2015 16:15 PM Bericht #120473
Lokatie : Schijndel

Hoi José,

Ik heb het heel fijn gevonden bij jou. Jij bent super lief en de gesprekken en spelletjes waren altijd leuk en gezellig! Ik heb ook ontzettend veel geleerd vooral over mezelf en ik zit weer lekker in m'n vel!
Super bedankt!

Ook ik (Angelique) ben erg blij met jouw hulp. We hebben de oude joep weer terug! Nogmaals heel erg bedankt! Erg gelukkig
Fanny
05 Dec 2014 15:41 PM Bericht #120472
Lokatie : Schijndel

Hoi José,

Bedankt voor je luisterend oor en je goede adviezen. Je hebt me super geholpen!
En de hot stone behandeling is een aanrader. Daar kom ik zeker nog eens voor bij je terug
Erg gelukkig

Liefs, Fanny
de juf
15 Nov 2014 19:24 PM Bericht #120471
Lokatie : Liempde

Hoi José, ik kom 1x per maand voor een algehele massage, heeeeerlijk.
Als ik tijd had zou ik elke week wel willen komen, door die magische handen voel ik me dan als herboren. ik geniet ervan en doezel dan lekker weg als je de voeten reflex toepast. een fijner cadeau kan ik niet krijgen Lachen heb mijn tweede zus bijna zover dat ze ook komt, speciaal voor jou, nadat ze mijn verhalen heeft aangehoord. Ik zou zeggen, GA ZO DOOR. HAHA.
[0] [1] [2] ... [Laatste bladzijde]
Wie is online
Totaal aantal berichten door gebruikers geplaatst 47 berichten
In totaal is er 1 gebruiker online